Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilalışverişiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Fakat yine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda günün her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme Baskı inşaı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini denetleme eylemek gerekir. Bu Toscanello dâhilin geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında dâhilmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneme huzurılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken yaşamsal bir kaide var. Puro sadece ama sadece kokusuz nârle yakılır! Puro her gün evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yaklaşan. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken kıvılcım puroya düver değinti etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş altı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı alya döndüğünde kızartma alışverişlemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 basamak eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu alışverişlemi yaparken tüm ayak tabanığın denktaş yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda tertipli bir şekilde 360 basamak döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara için beş altı elan uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu tarz çakmaklar çok etkilidür ve lüks yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma alışverişlemi saf alevli çakmaklarla, beş altı gün alabilir. Bu süre size zaman kaybı kabilinden kaynakükebilir ama puro götürüm ve çalışma gerek. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma alışverişleminden sonra aksi çevirip yüzeyünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe albeni üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm ayak kıpkırmızı ise yakma alışverişlemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cihetı tam yanmamışsa, yani tüm ayak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük soluk elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz dâhilime müheyya. Evet evet siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak dâhililmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azcaından 40 saniye ummak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden dâhilmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o kadar kederlaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Yaman ferahçe ağıza doldurulur ve zevk almaçların dumanla uyartılmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca rağbet gösterdiğinizin bir alışverişaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun dâhilin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin tekrar yakma dert örgütleme etmez. Fakat eloğlu inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda kederlilik hissedeceğinizi açıklamak isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyetle şpeş olan 2 kaideı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın sıcaklık ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 basamak beyninde evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Aile içinde bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Ancak lacerem şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız vasatını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dert ile karşıtlaşmazsınız. Saklama vasatı sıcaklığında üs dert vasatın antipatik değil lüks sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız vasatının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette rutubet hıfız vasatı sıcaklığına için değişme gösterecektir ve bu yüzden de hıfız vasatı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir albeni geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca albeni geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız vasatının albeni geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu dâhilindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlamlayacak katiyetle albeni geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En bol humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle albeni geçirmedikleri dâhilin öbür rakiplerine oylumlu başkalık atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.