Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, içhizmetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar büsbütün size özeldir. Fakat gine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda günün her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Halk inşaı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini denetçi etmek gerekir. Bu Toscanello için meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı rutubet oranlarında içmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da tecrübe yüzılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken önemli bir nizam var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz tehlikele yakılır! Puro her vakit ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro bağ ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde doğru. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalın puroya düver münasebet etmemelidir. Ateşli maviliği purodan bir zaman ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı alya döndüğünde kızartma hizmetlemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 perese eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu hizmetlemi yaparken tüm ayağın tay yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 perese döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara bakarak bir zaman elan uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu vadi çakmaklar çok mukavemetlidür ve lüks doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma hizmetlemi saf alevli çakmaklarla, bir zaman vakit alabilir. Bu müddet size saat kaybı kabilinden nazarükebilir fakat puro dayanç ve emek gerek. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma hizmetleminden sonra ters çevirip simaünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe cazibe üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm basamak kıpkırmızı ise yakma hizmetlemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her tarafı tam yanmamışsa, yani tüm basamak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz soluk elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz içime hazır. Peki ya siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke içilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azından 40 saniye eğlenmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden içmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o denli dağlaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Duman rahatçe ağıza doldurulur ve lezzet almaçların dumanla tembihlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az bağ gösterdiğinizin bir hizmetaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun için kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için gene yakma mesele teşkil etmez. Fakat yurt inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda meraret hissedeceğinizi açıklamak isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca elan uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve banko şarka olan 2 nizamı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın suhunet değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 perese arasında olduğundan emin olmanız gerekiyor. Beyit ortamında bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Ama şüphesiz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza dünyaını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile alınlaşmazsınız. Saklama dünyaı sıcaklığında hakikat mesele dünyaın ilgisiz bileğil lüks sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile alınlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza dünyaının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir rutubet muhafaza dünyaı sıcaklığına bakarak varyasyon gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir cazibe geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca cazibe geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza dünyaının cazibe geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu içindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı esenlayacak banko cazibe geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En elleme humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları banko cazibe geçirmedikleri için özge rakiplerine oylumlu ayırt atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.