Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunçalışmainiz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan sona size özeldir. Ancak tekrar bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda günün her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Etme Namahrem inşaı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini denetçi eylemek gerekir. Bu Toscanello derunin geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı nem oranlarında derunmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da deneyim canipılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim önemli bir nizam var. Puro sadece lakin sadece kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her dönem ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken sıcaklık puroya düver ulaşım etmemelidir. Coşkun maviliği purodan az buçuk uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her doğrultuı kırmızıya döndüğünde kızartma çalışmalemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 aşama eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu çalışmalemi yaparken bütün ayak tabanığın denktaş yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda düzgün bir şekilde 360 aşama döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara gereğince az buçuk daha uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu vadi çakmaklar çok mukavemetlidür ve lüks andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma çalışmalemi katıksız alevli çakmaklarla, az buçuk dönem alabilir. Bu süre size vakit kaybı kabil haneükebilir lakin puro götürüm ve iş icap. 5- İyi Yandığını Yoklama Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma çalışmaleminden sonrasında aykırı çevirip yüzeyünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe üslup üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün kıç kıpkırmızı ise yakma çalışmalemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her doğrultuı tam yanmamışsa, yani bütün kıç kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır soluk daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz derunime apiko. Evet ya siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer derunilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye aramak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabil derunmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o denli zehirlaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Tütün yeğniçe ağıza doldurulur ve dilsiz azrailların dumanla ikazlmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca alaka gösterdiğinizin bir çalışmaaretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun derunin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin baştan yakma sıkıntı oluşum etmez. Ancak mülkiyet inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda kederlilik hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl ayrıca daha uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve nasıl şarka olan 2 nizamı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın hararet ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 aşama ortada başüstüneğundan güvenli olmanız gerekiyor. Ocak ortamında bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Ama lacerem şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama zeminını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile karşılaşmazsınız. Muhafaza zeminı sıcaklığında töz sıkıntı zeminın soğuk bileğil lüks hamam olmasıdır. Çünkü saklama zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama zeminının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz nem saklama zeminı sıcaklığına gereğince değişme gösterecektir ve bu yüzden bile saklama zeminı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir üslup geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca üslup geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama zeminının üslup geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu derunindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlamlayacak nasıl üslup geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yeğin humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl üslup geçirmedikleri derunin diğer rakiplerine kebir üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.